×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Cruise wil dochter pas zien als ze zich bekeert

Tom Cruise wil dochter pas zien als ze zich bekeert
4.10.2018 -

Tom Cruise wil zijn twaalfjarige dochter Suri pas weer zien als zij zich bekeert tot de Scientologykerk. Hij zou haar al lang niet meer gezien.


Sinds Tom Cruise en Katie Holmes in 2012 uit elkaar gingen na een huwelijk van zes jaar, woont Suri bij haar moeder in New York. Cruise woont al jarenlang in Los Angeles. Maar dat zou dus niet de enige reden zijn dat hij zijn dochter niet meer ziet.

De laatste foto van Suri en Cruise die in de media verscheen, dateert uit 2013. Volgens US Weekly zou de tienerdochter ten einde raad zijn omdat haar vader het contact afhoudt. Holmes en Cruise gingen uit elkaar mede omdat de actrice zich niet tot Scientology wilde bekeren.