Placeholder

Toch liefde in Adam zkt. Eva?

Op het onbewoonde eiland wist Adam zkt. Eva-deelnemer Sven zijn ware liefde niet te vinden, maar na wat tips van de cameramannen ter plaatse besloot hij - bij terugkomst in Nederland -contact te zoeken met de sexy Eva, die een aantal afleveringen eerder op hetzelfde eiland had gezeten. En met succes!

Bij Adam zkt. Eva worden twee jongens en twee meisjes volledig naakt op een eiland gedropt in de hoop zo hun waren liefde te vinden. Voor Sven en Maurice zat hun droomvrouw er niet tussen, maar via wat tips van de cameramannen op het eiland kwam Sven erachter dat hij misschien nog een kans op de ware liefde zou kunnen hebben. 'Zij vertelden dat er in een andere groep een heel leuke meid zat, die in 2011 Miss Bikini van Nederland was geworden', geeft Sven deze week in Weekend aan. 'Dat bleek Eva te zijn.' Afgelopen week ging Sven al op date met Eva in Utrecht (zie onderstaande foto). 'Dat was heel gezellig.' 

Sven zat op het eiland met twee vrouwen – waar hij duidelijk geen klik mee had – en Maurice, met wie hij een in die korte tijd een mooie vriendschap heeft opgebouwd. Lees deze week in Weekend wat zij allemaal mee hebben gemaakt op het eiland en hoe hun ouders, werkgevers en directe omgeving reageerde op hun naakte waarheid.