×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tino Martin: opstootje is storm in glas water

Tino Martin: opstootje is storm in glas water
20.03.2019 -

Tino Martin noemt de aanvaring die hij deze week had in een Oostenrijkse après-skitent 'een storm in een glas water'. Volgens de volkszanger was er slechts sprake van 'een klein opstootje', zo legt hij uit in een filmpje op Instagram.


‘Dat praat je uit als volwassen mensen. Ik was het eigenlijk al vergeten’, vertelt Tino. Hij voelde zich genoodzaakt een reactie te geven omdat De Telegraaf woensdagochtend vroeg uitpakte met een groot verhaal over ‘een matpartij’ waarbij de zanger betrokken zou zijn geweest. Daarbij zou hij een bloedneus hebben opgelopen.

‘Blijkbaar vinden mensen het nodig om daar een verhaal over te doen’, vervolgt Tino, die zelf niet met de krant sprak over het voorval. ‘Het is eigenlijk allemaal de moeite niet waard in mijn ogen.’

Foto: Reni van Maren