Tino Martin ontkent dat hij ladderzat op podium stond: ‘Dit raakt me’ 

Tino Martin ontkent dat hij onlangs tijdens een optreden op een bedrijfsfeest ladderzat op het podium stond. Op de Instagram Stories van Yvonne Coldewijer wordt hij daarvan beschuldigd, maar volgens Tino zelf is dat “absoluut niet waar”. 

Yvonne deelde ook beelden van het optreden en schrijft daarbij dat hij volgens haar spionnen zodanig van de kaart was dat de gasten en de organisatie “met open mond” naar het schouwspel stonden te kijken. “De eigenaresse heeft hem hierna van het podium laten begeleiden”, aldus de juicekoningin. Het bedrijf dat het evenement organiseerde, was volgens haar “echt in shock en not amused”.  

Rijk der fabelen

En daarover is Tino op zijn beurt dan weer “not amused”, schrijft hij in een reactie op zijn Instagram. Hij verwijst het verhaal naar het rijk der fabelen en “dat er zo slordig met de waarheid wordt omgegaan”, raakt hem diep, schrijft hij. “Ik heb voor een volle zaal met enthousiast publiek – in bijzijn van mijn voltallige management en begeleiding en een tevreden opdrachtgever – een professioneel optreden verzorgd.”

‘Pertinent onjuist’

Wat Coldeweijer meldt is dus “pertinent onjuist”, zo zou de organisator van het evenement “nogmaals bevestigd” hebben aan zijn management, stelt de 38-jarige zanger. “Het bedrijf onderschrijft dat ik in nuchtere toestand netjes ben ontvangen, dat mijn optreden naar tevredenheid van het aanwezige publiek was en dat het optreden op geen enkele manier door niets of niemand is afgebroken.”

Screenshot 2022 11 15 14.39.19
Screenshot 2022 11 15 14.39.19