×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tineke de Nooij aan het vloggen geslagen

31.08.2018 -

Radio-icoon Tineke de Nooij heeft vrijdag op YouTube haar eerste vlog geplaatst. In het filmpje laat de Max-presentatrice onder meer zien hoe zij leert hoe de camera werkt, hoe zij zich voorbereidt op haar uitzending en introduceert zij haar huisdier aan de kijkers. Ook vertelt De Nooij waarom zij met een stok loopt.


De 77-jarige diskjockey meldt het plaatsen van haar eerste vlog ook op de website van NPO Radio 5, waar zij elke middag haar eigen programma verzorgt. Zij kondigde het plan al eerder aan in de vlog van NOS-nieuwslezer Matijn Nijhuis.

Het is niet duidelijk hoe vaak De Nooij een vlog wil gaan plaatsen. Op Twitter wordt al enthousiast gereageerd. 'Heerlijk rustgevend, a la Bob Ross', oordeelt zanger Marinus de Goederen (A Balladeer).