Coen Swijnenberg

Time-out Coen Swijnenberg: dít is er met hem aan de hand

Begin deze maand werd bekend dat Coen Swijnenberg voorlopig niet op de radio te horen zal zijn. Hoewel er lange tijd geen verdere informatie werd verstrekt, laat Coen nu weten wat er met hem aan de hand is.

Coen Swijnenberg vertelt op social media dat hij momenteel niet lekker in zijn vel zit. ‘Even een bericht nu het een tijdje stil is. Het gaat met mij momenteel niet zo lekker’, begint hij zijn bericht. ‘De batterij is leeg en m’n lijf heeft flink aan de noodrem getrokken. Al wil ik nog zo graag, het gaat simpelweg even niet. Ik moet dat serieus nemen en me erbij neerleggen dat het herstel nodig heeft. Hoe moeilijk het ook is om nu radio te kunnen maken.’

De Coen & Sander show bestaat deze week 15 jaar. Toch moet Coen dit feestje aan zich voorbij laten gaan. ‘Komende zaterdag wordt dit jubileum gevierd met 7500 vrienden van de show in Eindhoven. Helaas lukt het me niet om het feestje mee te vieren, maar neem van mij aan dat het ook zonder mijn aanwezigheid een onvergetelijke avond wordt’, aldus Coen.

Zijn co-presentator Sander Lantinga, met wie hij samen de Coen & Sander-show maakt, meldde afgelopen week dat Coen ‘wat gas moet terugnemen en wat tijd voor zichzelf moet hebben’. Collega Barend van Deelen vervangt Coen voorlopig in de show.

Lees ook:

Opnieuw flinke tegenslag voor vrouw Humberto Tan

André Hazes zet oma Corrie in het zonnetje

Peter Beense over André’s keuze voor Bridget: ‘Rachel keurt dit nooit goed’