×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma wordt vader

Tim Douwsma wordt vader
23.04.2019 -

Tim Douwsma (31) wordt vader. Zijn jeugdliefde Elske, met wie hij tegenwoordig samenwoont, is in verwachting. "Nu mag iedereen het weten, ik word vader", vertelt Tim.


‘Hier kun je natuurlijk alleen maar van dromen. We zijn zo gelukkig. Toen de test die we deden positief bleek te zijn, konden we het nauwelijks geloven. Klopte het echt? Moesten we de gebruiksaanwijzing anders nog eens lezen of we het wel goed hadden gedaan? Uiteindelijk zijn we gelijk weer naar de drogisterij gegaan om een nieuwe test te kopen. En die gaf natuurlijk hetzelfde aan. Toen wisten we het zeker, we worden vader en moeder. ’Wow’, schreeuwde ik uit. We vlogen elkaar in de armen en begonnen spontaan van geluk te huilen. Dat moment vergeet ik nooit meer.’

Tim en Elske kennen elkaar al sinds ze zestien waren, maar zijn sinds de zomer van vorig jaar samen. Dat bevestigden ze dit jaar op Valentijnsdag.

Foto: Instagram Tim Douwsma