×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma praat niet meer met ex Jessie Jazz Vuijk

12.04.2017 -

Tim Douwsma en zijn ex-vriendin Jessie Jazz Vuijk praten niet meer met elkaar. De twee zijn geen vrienden gebleven na de liefdesbreuk. 'Nee, we hebben geen contact', zegt Tim tegen Weekend.


'Ik weet niet of dat nog gaat komen, ik heb geen glazen bol', gaat hij verder. 'Voor nu focus ik me vooral op mezelf.' Tim en Jessie verbaasden twee maanden geleden iedereen toen bekend werd dat ze na een jaar relatie uit elkaar waren. 'Het is heel erg klote geweest', zegt de presentator hierover. 

Kort na het bekend worden van het nieuws dat ze geen stel meer zijn werd er gespeculeerd dat een van de twee vreemd zou zijn gegaan. Tim ontkent met klem dat hij een ander had. 'Ik was veel te gek op Jessie en ik ben heel loyaal.' Of Jessie met een ander aan de haal is gegaan, dat durft hij niet te zeggen. 'Laat ik het zo zeggen: het is niet van mijn kant misgegaan.'

Lees het hele interview met Tim over de breuk, waarom het is misgegaan tussen hem en Jessie en over of er al een nieuwe liefde in het spel is in de nieuwe Weekend. Nú in de winkel.