Tijgertje moet de cel in

Tatjana Liefhebber, beter bekend als Tijgertje uit de serie Oh Oh Cherso is vrijdag veroordeeld tot een maand gevangenisstraf. De rechter veroordeelde haar tot die straf wegens winkeldiefstal en vernieling.

Tijgertje had op 25 februari blootsvoets en schaars gekleed op straat gelopen. Daarbij zou ze over een auto hebben gelopen waarvan ze de ruitenwisser had afgetrokken en met een sleutel in het dak had geprikt, zo meldt RTL Boulevard. Volgens omstanders zou ze hebben geschreeuwd dat ze haar sleutels terug wilde.

Toen de politie verscheen, vluchtte ze en op het moment dat ze werd aangehouden vernielde Tatjana een schuifdeur en sloeg ze wartaal uit.

De Oh Oh Cherso-ster verklaarde later een psychose hebben gehad en belandde in een opvang.

Tijdens de uitspraak van de rechter was Sterretje niet aanwezig, ze blijkt al maanden onvindbaar. Ook voor twee winkeldiefstallen moest ze zich verantwoorden. Zonder te betalen zou Tatjana frisdrank uit een winkel hebben meegenomen. Er was eerder een maand cel en een schadevergoeding van 2000 euro geëist. De rechter besliste dat ze een maand de cel in moest met aftrek van voorarrest.