×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tiende kind voor Eddie Murphy

Tiende kind voor Eddie Murphy
4.12.2018 -

Eddie Murphy en zijn verloofde Paige Butcher hebben een zoontje gekregen. Het jongetje is het tweede kind van Paige en het tiende van Eddie.


De kleine werd vrijdag geboren en kreeg de namen Max Charles. Volgens een woordvoerder van de komiek gaat het met prima met moeder en kind. Eddie en Paige waren al ouders van een dochtertje, de tweeënhalf jaar oude Izzy.

Eddie werd in 1989 voor het eerst vader, van zoon Eric. De relatie met de moeder van zijn oudste was niet van lange duur: het jaar erop beviel zijn volgende vriendin van een tweede zoon, Christian. De comedian trouwde in 1993 met Nicole Mitchell. Ze kregen vijf kinderen: Bria, Myles, Shayne, Zola en Bella.

Na zijn scheiding van Nicole in 2006 begon Eddie iets met Spice Girl Mel B, die zwanger raakte. De acteur vroeg zich af of het kind wel van hem was. Twee maanden na de geboorte van Angel in 2007 bleek het meisje wel degelijk een dochter van Eddie.