Thom Hoffman vindt Michiel Huisman aantrekkelijk

Thom Hoffman is zeker te spreken over zijn De co-assistent-collega Michiel Huisman, die aankomend arts Hugo speelt. “Hij is natuurlijk een buitengewoon aantrekkelijke jongen om te zien”, vertelt de acteur aan Weekend. “Ja, dat kan ik als volbloed hetero toch ook wel zeggen.”

Niet alleen het uiterlijk van Michiel spreekt hem aan. “Het is eenhele aardige jongen, hij heeft een relaxed soort humor”, aldus de ZwartBoek-acteur.

Ook Hanna Verboom, die Elin speelt in de serie,kan op lovende woorden rekenen van Hoffman. “We hebben eenhoofdrolspeelster die een enorme uitstraling heeft”, vertelt hij.  “Zespeelt mij finaal van het witte doek, dat is natuurlijk flink balen.”Hanna blijkt niet alleen over een mooi koppie te beschikken, maarbewijst met haar optreden in De co-assistent dat zij een serieusactrice is. Volgens Thom heeft zij de perfecte combinatie van gevoelvoor humor en gevoel voor ernst.

De serie gaat over Elin,een aankomend arts, die worstelt met de balans tussen carrière maken enhaar sociale leven op peil houden. Hoffman speelt dr. Verstraeten,een strenge leermeester voor de co-assistenten. Andere acteurs die een rolspelen in De co-assistent zijn Mimi Ferrer, Kasper van Kooten en GuyClemens.

Het eerste seizoen was een groot succes. Hanna Verboom ontvingvrijdag de eerste DVD in Het College Hotel in Amsterdam. Het tweedeseizoen verschijnt in het najaar op de buis bij Net 5.