Placeholder

Thijs Römer naakt op Twitter

Thijs Römer, Achmed Akkabi en Loek Peters hebben een opmerkelijk spelletje bedacht. Onder de noemer #benaked plaatsten de drie naaktfoto's op Twitter. Römer was de eerste die donderdag, tijdens zijn vakantie in Griekenland, uit de kleren ging. "Het is 'het boenen van de vloer' geworden", schreef de acteur bij het kiekje waarop hij op handen en knieën voor een hotelbed zit. "Dit, vanwege een overbevolkte grasmat #benaked."

"Koning. En wat zie je er weer strak uit Thijsie", reageerde Peters, die vrijdag in Adamskostuum poseerde. "Ik moest echt even de ramen zemen. Maar met dit weer. Kan dat best. #benaked", schreef Peters bij de foto waarop hij naakt staat met wisser en zeem in zijn handen. "Hahahaha goed werk Loek!!! Lekker thuiskomen dit… En ik verheug me zo op De Berber!! #benaked is een hit, nu al", reageerde Römer. "Ik kan niet wachten wie allemaal mee gaan doen aan #benaked ik roep iedereen op. Maar eerst de berber", twitterde Peters.

Akkabi poseerde vrijdagmiddag, uiteraard naakt, op een enorme voet met een pluche leeuwtje in zijn handen. "Ik noem deze: 'NAAAANTSINGONYAAAAMAAABAGIIIITHIIIBABAAAA' #benaked." Die foto leverde Akkabi eveneens het predikaat 'koning' op. "Een heel nieuwe interpretatie van 'A foot up your ass' #benaked", twitterde Peters. "Nu al een klassieker in de #benaked reeks… Ik word hier heel blij van!", reageerde Römer. Hij wees meteen de volgende kandidaat aan. "En ik daag @CJanzenNews uit.."

Chantal Janzen reageerde niet al te enthousiast. "Kut", twitterde ze. "Ja kan het. Even op broeden en maken die foto", moedigde Peters aan. Ook Akkabi ziet Janzen graag naakt. "U cunt do this Chantal! #BeNaked"