×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Thekla bevallen

20.08.2015 -

Actrice Thekla Reuten en acteur Gijs Naber zijn ouders geworden van een gezonde, prachtige zoon. Dat heeft het duo donderdag via hun management laten weten.“We zijn heel dankbaar en dolgelukkig", laat het koppel weten. "Kind, moeder én vader maken het heel goed!" Verder doet het tweetal geen mededelingen over hun baby.


De 39-jarige Reuten en 34-jarige Naber zijn inmiddels bijna drie jaar samen. Naber speelde onder meer in de serie Penoza, De Heineken Ontvoering en Aanmodderfakker, waarvoor hij in oktober een Gouden Kalf ontving. Reuten was onder meer te zien in films als The American van Anton Corbijn en In Bruges en is binnenkort te zien in de film Schonehanden en de serie Tessa.