×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Big Bang Theory-acteur gaat scheiden

23.01.2018 -

Kevin Sussman en zijn vrouw Alessandra zijn uit elkaar. De The Big Bang Theory-acteur vroeg al in oktober officieel een scheiding aan.


Kevin speelt in de serie stripboekwinkeleigenaar Stuart. Hij dook op in het tweede jaar van de show, en had de eerste vijf seizoenen een terugkerende gastrol. Later maakten de producenten van The Big Bang Theory sociaal onhandige Stuart onderdeel van de vaste groep personages.

Over het huwelijk en de scheiding van de 47-jarige acteur is niet veel bekend. The Blast heeft de scheidingspapieren in handen, waaruit blijkt dat de twee in 2006 zijn getrouwd en al op oudjaarsdag van 2012 uit elkaar gingen. Waarom de scheidingsprocedure vijf jaar heeft geduurd is onduidelijk.