Placeholder

Terugval Paris Jackson?

Het is ruim twee jaar geleden dat Paris Jackson, de dochter van Michael Jackson, zelfmoord probeerde te plegen. Sindsdien leek het veel beter te gaan met de 17-jarige, naar volgens geruchten gaat het weer bergafwaarts. Paris zou namelijk een terugval dreigen te krijgen.

Volgens een bron van Radar Online wil Paris haar biologische moeder Debbie Rowe niet meer zien. Het contact tussen moeder en dochter zou zijn verbroken. 'Iedereen dacht dat ze weer op het rechte pad zat, maar het lijkt erop dat ze een terugval dreigt te krijgen', aldus de bron. In 2013 probeerde Paris zichzelf van het leven te beroven door haar polsen door te snijden en pillen te nemen. Als gevolg van de mislukte zelfmoordpoging werd de band tussen Paris en haar moeder sterker, maar Radar meldt nu dat Debbie haar dochter een jaarlang niet gezien heeft.

Paris heeft sinds een tijdje een relatie met de 18-jarige Chester Castellaw. Volgens een bron dicht bij de familie zijn familieleden geschrokken van het gedrag van Paris op social media. 'Paris gedraagt zich raar in de video's. Ze pakt het gezicht vn Chester vast en zingt: 'Dit is mijn schatje, als je met hem flirt, hem aanraakt, over hem praat, aan hem denkt of zelfs naar hem kijkt, snijd ik je keel door.'

Paris zou ook al plannen hebben om te trouwen met Chester zodra ze 18 wordt.

Paris met vriendje Chester Castellaw.