×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tepel zichtbaar bij olympisch schaatster

Tepel zichtbaar bij olympisch schaatster
19.02.2018 -

Dit zou een nachtmerrie van iedereen kunnen zijn: Je tepel zichtbaar op wereldwijde televisie. Het overkwam olympisch schaatster Gabriella Papadakis. Tijdens de korte kür in Gangneung is, heus waar, haar tepel per ongeluk te zien.


Dat de tepel van de Franse kunstrijdster eruit glipt tijdens de uitvoering heeft ze direct door. 'Ik voelde meteen dat er iets mis was en kon alleen maar bidden dat het meeviel. Ik hield mezelf voor dat ik geen keuze had en dat ik door moest. Dat deden we dan ook. Ik heb gebeden, wat kon ik nog meer doen? We mogen trots zijn, want ondanks dat voorval konden we een superpresatie neerzetten', aldus Papadakis.

Uiteindelijk eindigde ze als tweede met een score van 81.93 punten. Wel hebben ze een aantal punten verloren door het voorval. 'Het was moeilijk om geconcentreerd te blijven na het probleem dat we hadden met onze kleding. Als je draait is het lastig om de jurk op de juiste plaats te houden als het loszit. Het is frustrerend om enkele punten te verliezen door een kostuumprobleem', vertelt partner Guillaume Cizeron.