×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Temptation Island-stel Pommeline en Merijn uit elkaar

5.02.2018 -

Weer een realitykoppel is uit elkaar. Pommeline en Merijn hebben hun relatie verbroken, een jaar nadat ze elkaar hadden gevonden in Temptation Island.


Beiden schrijven op hun Instagram dat ze een mooie tijd hebben gehad, maar dat aan al het moois een eind komt: 'Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben we een punt gezet achter onze relatie'.

De precieze reden voor de breuk is niet bekendgemaakt door het stel. 'Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mezelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg gaan missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel erg jammer', aldus Pommeline op haar Instagram bij een foto van het stel.

'Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de komende tijd', schrijft Merijn bij dezelfde foto. Duidelijk is dat het bericht in goed overleg geplaatst is maar wat er precies is gebeurd, blijft gissen…

 

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Merijn en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Ik was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor mijzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met hem gehad en zal hem heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.

Een bericht gedeeld door Pommeline Tillière (@pommelinetilliere) op

 

Lieve volgers! 2017 was een een super mooi jaar, waarin Pommeline en ik veel leuke dingen hebben beleefd en momenten hebben gedeeld die ik nooit meer zal vergeten. Helaas komt aan al het moois een einde. Ondanks dat we enorm veel van elkaar houden, hebben wij een punt gezet achter onze relatie. Er zijn de afgelopen weken veel dingen gebeurd waarbij we niet in de details treden. Pommeline was even de weg naar huis kwijt en moet een aantal zaken voor zichzelf gaan uitzoeken de aankomende tijd. Ik heb echt een fantastische tijd met haar gehad en zal haar heel erg missen. Fouten maken is menselijk, maar wel heel pijnlijk en jammer.. Wij weten dat jullie enorm veel vragen of meningen zullen hebben, graag vragen we jullie begrip en respect voor de manier hoe wij hier mee omgaan. Dit bericht is in goed overleg geplaatst.

Een bericht gedeeld door Merijn Murk (@merijn_brooklyn) op

In 2017 werd er over Pom en Merijn geschreven dat ze hét koppel vormden voor het programma Temptation Island. Vanaf de eerste aflevering was toen te zien dat Pommeline de grote verleidster was van Merijn en dat zij behoorlijk verliefd op hem werd. Al snel kwam naar voren dat de liefde wederzijds was. Nu een jaar laten nemen zij afscheid van elkaar.