Televizierring voor Flikken Maastricht!

De Gouden Televizierster is met 46% van de stemmen gewonnen door Flikken Maastricht! Zij bleven SynDROOM van Jhonny de Mol en de misdaadserie Penoza voor.

Eerder op de avond won Humberto Tan de Zilveren Televizierster Man. Humberto liet weten erg trots te zijn op zijn prijs, helemaal omdat hij het zeker niet alleen had gedaan. 'Dit is een erkenning voor onze hele ploeg', liet hij met een stralend gezicht weten. 'Als sportliefhebber kun je nooit een gouden medaille winnen, maar dit is mijn gouden medaille!' Bij de vrouwen won Chantal Janzen de Zilveren Televizierster Vrouw en bij haar dankwoord kreeg ze direct de lachers op haar hand door de mannen die haar de prijs overhandigden, voetballers Jasper Cillissen en Memphis Depay, te bedanken als Hans van Breukelen en Aron Winter. 

Hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf waren na afloop dolbij met de Gouden Televizierring! Victor bedanke na afloop tientallen mensen maar vooral bedenker van de serie Reinout Oerlemans. 'Wat een topidee man!' . Angela richtte zich na afloop ook vooral op de twee miljoen kijkers. 'Dat jullie dit ons cadeau hebben gegeven, is echt de kers op de taart!' . Victor schoof vervolgens als een echte gentleman de ring om de vinger van Angela!