×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift laat Perez Hilton schorsen

8.11.2017 -

Het persoonlijke twitteraccount van Perez Hilton werd dinsdagavond geschorst. Volgens de showbizzblogger zat het team van Taylor Swift achter de tijdelijke ban. De twitterfeed van zijn blog bleef wel in de lucht.


In een video op zijn website vertelt Perez dat hij een kennisgeving kreeg dat hij naar aanleiding van een klacht van het platenlabel van Taylor tijdelijk geen gebruik kon maken van zijn persoonlijke account. Reden was een foto die hij plaatste waarop de achterkant van het album van Taylor te zien was. Die foto, volgens geruchten genomen door iemand die bij Amazon werkt, werd dinsdag door fans van Taylor massaal gedeeld op social media.

'Het album komt over twee dagen uit en je schorst me omdat ik het promoot?', zegt Perez in het filmpje. 'Ik heb geen muziek gelekt, het gaat maar om een tracklist'. De blogger raakte nog verder ontstemd toen een uur nadat zijn account werd geschorst, Taylor zelf de hoes van haar album deelde.

Perez, die zichzelf 'de grootste Taylor-aanhanger van het afgelopen decennium' noemt, zegt dat hij niet boos is op Taylor persoonlijk, maar dat het voorval hem wel weer op scherp heeft gezet. 'Ik hoef niet alles wat Taylor zegt en doet leuk te vinden. Ik hoef het niet met haar beslissingen eens te zijn, en al helemaal niet met die van haar team'.