Tatjana gaat samenwonen

"Tussen Lex en mij zit het zo goed dat we binnenkort gaan samenwonen", vertelt Tatjana Simic. De 50-jarige actrice ontkende een paar maanden geleden nog dat zij en de 65-jarige zakenman Lex van Hessen een relatie hadden. Ze sprak toen van 'een goede vriendschap'.

"De geruchten over ons gingen inderdaad al langer, maar ik wilde per se wachten met praten over onze liefde totdat we beiden zeker waren van onze gevoelens voor elkaar", zegt ze nu in een interview met een ochtendkrant. "Vorige week hebben we een heel open en eerlijk gesprek met elkaar gevoerd waarin we alle twee de wens om met elkaar verder te gaan hebben uitgesproken."

"Lex kan mijn gedachten lezen", vertelt Tatjana over haar band met de multimiljonair. "Hij voelt feilloos aan wat ik voel en vind. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt."

De twee besloten afgelopen week om te gaan samenwonen. Op de vraag of er ook een huwelijk te verwachten is, zegt Tatjana: "We willen het vooral langzaam opbouwen, zoals we dat de afgelopen maanden ook hebben gedaan. En als dat dan uiteindelijk leidt tot een officiële volgende stap, dan sta ik daar zeker niet afwijzend tegenover."