Talpa

Talpa in overleg met ministerie over in beeld brengen Claire in Chateau Meiland

Het dochtertje van Maxime mag van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid niet meer zo vaak te zien zijn in Chateau Meiland. Talpa is nu in gesprek met het ministerie en hoopt daar verandering in te brengen.

‘In Chateau Meiland volgen we het echte dagelijkse leven van de familie Meiland waar Claire natuurlijk deel van uitmaakt. Het zou heel onnatuurlijk zijn om haar buiten beeld te houden. Claire’s welzijn staat te allen tijde bovenaan en het is altijd onze intentie om ons aan de geldende regelgeving te houden. In dit geval blijken deze regels minder geschikt voor reality programma’s zoals Chateau Meiland’, laat Talpa dinsdag weten in een reactie aan het ANP.

Op dit moment is Talpa ‘in goed overleg’ met het ministerie over het in beeld brengen van Claire. ‘We gaan ervan uit dat we hier met elkaar goede afspraken over kunnen maken zodat Claire als gezinslid te zien blijft in het programma.’

Haar oma Erica Meiland vertelde aan Veronica Magazine dat het ministerie had ingegrepen en dat Claire maar vijf keer per jaar op tv mag komen.