×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taeke en Mylene onthullen geslacht van baby

2.12.2017 -

Airen Mylene en Taeke Taekema weten welke kleuren ze kunnen toepassen in de kinderkamer, want ze krijgen een zoon.


'Voor mij super onverwachts, want ik dacht echt dat het een meisje werd', zegt de zwangere SBS6-presentatrice. 'Maar Taeke was altijd heel stellig en vond dat ik ongelijk had. Volgens hem zou het een jongetje worden. Ik moet er best aan wennen, maar ik ben er heel blij mee'.

De twee leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Wie is de Mol?. De toekomstige ouders spreken dan ook van een Wie is de Mol-baby. Het kereltje wordt komend voorjaar verwacht. 'We moeten nog behoorlijk wat in het huis regelen. Er is nog genoeg te doen', zegt oud-hockeyer Taeke in Shownieuws. 'We gaan nu beginnen met de kinderkamer. Daar hebben we nu de tijd voor, dus daar gaan we nu mee aan de slag', zegt Mylene.