×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tachtigjarige moeder van Tom Cruise overleden

13.02.2017 -

Mary Lee South, de moeder van Tom Cruise is overleden. People meldt dat de tachtigjarige vrouw vorige week haar laatste adem uitblies terwijl ze sliep.


South tobde afgelopen jaren met haar gezondheid. Afgelopen weekend hield de Scientology-kerk een uitvaartdienst voor haar, waar Tom en zijn zussen aanwezig waren met andere familieleden.

Mary Lee werd geboren in Louisville in Kentucky en was onderwijzeres toen ze Toms vader Thomas Cruise leerde kennen, wan wie ze in 1974 scheidde. Door haar koos Tom voor het acteervak. Zij moedigde hem aan zich aan te sluiten bij een theatergezelschap en was zijn grootste fan. In 1978 trouwde ze met haar tweede man, Jack South toen Tom Cruise 16 jaar was.