×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taarten van Abel-presentator zet bijzonder gewaagde naaktfoto online

Taarten van Abel-presentator zet bijzonder gewaagde naaktfoto online
22.02.2017 -

Siemon de Jong, vooral bekend als de presentator van Taarten van Abel, heeft op zijn persoonlijke Instagram-account een heel gewaagd kiekje geplaatst. Daarop is hij poedelnaakt te zien in een bad.


Zijn edele delen en billen zijn vol in het zicht op de foto. Siemon kijkt zelf ondeugend in de camera, terwijl hij relaxt aan de rand van het bad hangt. Een bijzonder plaatje voor iemand die een programma voor de jongste kijkers op televisie presenteert. 

Daarnaast is het natuurlijk ook een bijzondere keuze om dit online te zetten gezien het hele Patricia Paay-debacle. Van haar verschenen onlangs verschillende seksvideo's online. Toch lijkt Siemon niet bang te zijn, aangezien hij het plaatje zelf online zet. 

Siemon de Jong is al jaren het gezicht van kinderprogramma Taarten van Abel. Zelf is hij banketbakker en eigenaar van een banketbakkerij en een café.