Sylvie voor aap gezet

Sylvie van der Vaart heeft wel eens leukere avonden gehad. De presentatrice werd donderdagavond behoorlijk voor aap gezet tijdens de Duitse Televisie Awardshow met een sms... en dat terwijl juist zo veel zin in de show had.

De Duitse televisiepresentator en acteur Oliver Pocher en actrice Ilka Bessin waren verantwoordelijk voor het incident. Via een scherm werden er (nep)sms'jes geprojecteerd tijdens de show. Sylvie werd hard aangepakt.

Pocher staat in Duitsland bekend om zijn turbulente seksleven en daarom kwamen er zogenaamd sms'jes binnen van bijvoorbeeld model Lena Gercke, die aangaf dat ze eerder een versierpoging van Pocher had afgewimpeld. "Ik heb hem toen een stomp gegeven!" is te lezen in de sms.

Nadat dit al zorgde voor gelach in de zaal, kwam er een 'sms' van Sylvie. "Hallo Olli, wanneer en waar?" kwam er op het scherm langs, tot grote hilariteit van het publiek. De sms doelde op de recente liefdesperikelen rond Sylvie. Ze zou er niet zo veel moeite mee hebben om nee te zeggen tegen dit soort verzoeken.

Sylvie glimlachte professioneel na het zien en lezen van de grap, maar na de show ging ze onmiddellijk naar haar hotel. Later gaf ze aan dat ze het allemaal wel kon waarderen. "Ik ga nooit naar afterparty's, maar de grap vond ik erg geslaagd", aldus de presentatrice tegen Bild.