Bedroefde Sylvie gaat shoppen

Voor Sylvie van der Vaart moet het niet gemakkelijk zijn haar ex Rafael van der Vaart en zijn nieuwe vriendin Sabia Boulahrouz te zien verhuizen naar hun nieuwe villa aan de rivier de Alster.

Terwijl maandag bij het appartement van Sabia meer dan twintig fotografen stonden om de verhuizing vast te leggen, ging Sylvie zonder make-up de deur uit om te gaan shoppen. Bekendeburen.nl heeft foto's van Sylvie waarop haar bedroefde gezichtsuitdrukking boekdelen spreekt.

De blondine had begin deze maand al gezegd dat het haar niets meer kan schelen dat fotografen haar op straat zonder make-up vastleggen. De tv-presentatrice vindt het gewoon niet meer te doen om er continu tiptop uit te zien. "Als ik moet sporten, wil ik niet altijd make-up dragen", zei ze. Ook wil ze geen rekening houden met of ze wel of niet wordt gefotografeerd die dag, vertelde ze tijdens de Fashion Week in Berlijn. "Ik moet mijn leven niet laten beïnvloeden doordat er paparazzi voor de deur staan. De ene dag staan ze er, de andere dag niet."