×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis viert het leven

21.09.2017 -

Sylvie Meis was gisteravond aanwezig bij het jaarlijkse 'DKMS life dreamball' in Berlijn. Voor het liefdadigheidsevenement, waarbij borstkanker centraal straat, blikt Sylvie terug op de moeilijke tijd die zij zelf acht jaar geleden doormaakte.


'Vanavond is het tijd om het leven te vieren. Als overlever van kanker kan ik me nog goed herinneren hoe ik me voelde toen ik acht jaar geleden voor het eerst bij dit evenement kwam. Ik voelde me onzeker, droeg een pruik en nepwimpers en had geen wenkbrauwen. Chemotherapie is geen grap,' zo schrijft ze. 

Sylvie vocht tegen borstkanker maar heeft de ziekte overleefd. En wat straalde ze gisteravond! 'Ik heb het overleefd en ben sterker dan ooit!,' besluit ze haar post.

 

 

 

 

Posing for the good cause…@dkmslife Dreamball #redcarpet #photocall @serenagoldenbaum @bydanienl

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op