×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis toont vriend Manuel in Parijs

Sylvie Meis toont vriend Manuel in Parijs
11.06.2018 -

Sylvie Meis en haar nieuwe vriend, de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar, steken hun liefde voor elkaar niet langer onder stoelen of banken. Zondag bezochten ze samen de finale van het tennistoernooi Roland Garros.


De 40-jarige Sylvie Meis speelt niet langer verstoppertje concludeert het Duitse blad Gala bij het beschrijven van de foto's van het verliefde paar op de tribunes in Parijs. Daar zagen ze samen hoe Rafael Nadal in de finale zijn tegenstander Dominic Thiem versloeg.

Na de finale was Sylvie aanwezig bij het diner en ging ze op de foto met de kampioen, zo blijkt uit haar Instagram Stories. De 32-jarige Rafael Nadal schreef het toernooi in Parijs voor de elfde keer op zijn naam. Hij is goed bevriend met de nieuwe vlam van Sylvie Meis. Hij is met Manuel Campos Guallar mede-eigenaar van het luxe restaurant Zela op Ibiza.