×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Sylvie Meis sloeg gesprek RTL Duitsland af’

30.11.2017 -

RTL Duitsland had Sylvie Meis onlangs uitgenodigd voor een gesprek over een mogelijke voortzetting van de samenwerking. Maar zij sloeg deze uitnodiging af. Dat stelt de Duitse zender in een verklaring aan RTL Boulevard.


RTL ontkent Meis te hebben ontslagen: 'Dat kan niet, want zij is geen vaste medewerker van ons', aldus de zender. Deze versie van het beëindigen van de samenwerking is niet in overstemming met de reden die Meis donderdag zelf gaf in het Duitse blad Bild. Volgens de presentatrice is zij aan de kant gezet omdat haar Duitse accent niet goed genoeg zou zijn.

De 39-jarige Meis deed in 2010 als deelnemer mee aan de Duitse versie van Dancing with the Stars. Een jaar later werd zij gevraagd als presentatrice van de populaire show.