×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie Meis: ‘Mannenverslindster? Ik ben net een non!’

Sylvie Meis: ‘Mannenverslindster? Ik ben net een non!’
18.04.2019 -

Sylvie Meis begrijpt niet hoe ze aan het label mannenverslindster komt. 'Ik ben net een non', zegt de 41-jarige presentatrice, die weer single is nu haar relatie met Bart Willemsen na een paar maanden is gestrand.


Sylvie vindt haar zeven relaties in zes jaar tijd ‘helemaal niet veel’. ‘Ik ken zoveel alleenstaande vrouwen die heel wat meer daten dan ik. Die zitten op Tinder en weet ik veel wat, hebben relaties zonder er een punt achter te zetten. Eerlijk gezegd, daarmee vergeleken ben ik net een non’, vertelt de presentatrice tegen de Duitse zender RTL.

De ex van Rafael van der Vaart was tot vorige zomer nog samen met de Spaanse zakenman Manuel Campos Guallar. Daarvoor was Sylvie verloofd met de Libanese zakenman Charbel Aouad. Onder anderen nachtclubeigenaar Maurice ‘Momo’ Mobetie, de Amerikaanse bankier Samuel Deutsch en de Franse zakenman Guillaume Zarka gingen hen voor.

Foto: Reni van Maren