Placeholder

Sylvie eist voogdij Damián

De scheiding tussen Sylvie Meis en Rafael van der Vaart wordt een stuk grimmiger. Sylvie gaat de volledige voogdij over zoontje Damián eisen na een incident met Sabia.

Een vriendin van Sylvie vertelt in De Telegraaf dat de sfeer tussen de presentatrice en haar ex en Sabina 'om te snijden is'. De druppel was volgens de ingewijde dat Sabia voor de tweede keer Damián mee naar de kapper heeft genomen om zijn lange haar te knippen. En dat zonder dat Sylvie ervan af wist.

"Sylvie kon dit niet anders zien dan als zieke treiterij van haar voormalige hartsvriendin, die wíst dat zij Damiáns lange haren zo mooi vond", vertelt de vriendin. "De vorige keer had ze hiertegen al per sms fel geprotesteerd, maar nu gebeurde het opnieuw!"

Sylvie wil nu dus de volledige zorg voor Damián opeisen. "Maar om te beginnen wil ze in elk geval vastleggen dat zíj, en niemand anders, gaat over de verzorging van de jongen en zijn looks. Ook Damián was altijd trots op zijn mooie haren. Die heeft Sabia hem afgenomen."

Volgens de bron is het Sabia's schuld dat de zaken nu uit de hand lopen. "Dat komt alleen door Sabia die er alles aan gelegen is om Rafael helemaal voor zichzelf te hebben. Vriendschappelijke etentjes, zoals ze na de breuk nog weleens hadden om het in alle rust over Damián te hebben, zijn er niet meer bij. Sylvie’s naam mag niet eens meer vallen."

Sylvie heeft het volgens de vriendin erg moeilijk met de situatie. Zo zou ze dit weekend bij haar in tranen zijn uitgebarsten: "Ik weet niet wat die vrouw nog meer wil. Ze heeft Rafael, mijn zoon Damián én mijn hele leven al afgepakt. En nog is het niet genoeg!"