×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvie: ‘Breuk met Chabel niet makkelijk’

13.02.2018 -

Het onverwachte einde van haar relatie met Chabel Aouad eind vorig jaar is Sylvie Meis niet in de koude kleren gaan zitten, zo bekent de presentatrice in een interview met het Duitse RTL.


'De periode van de relatiebreuk was een zware tijd. Ik had totaal niet verwacht dat ik binnen een jaar zou gaan verloven en dat die zo snel op de klippen zou lopen. Ik heb met heel mijn hart ja gezegd tegen de relatie met Chabel, maar achteraf blijkt dat liefde alleen niet voldoende is', zegt Meis.

Op de vraag hoe het met haar liefdesleven gesteld is, antwoordt ze openhartig: 'Ik heb regelmatig het gevoel dat het zwaar is en het niet meevalt om de juiste man in mijn leven te vinden'.

Belangrijker dan de liefde is haar zoon Damian (11) uit het huwelijk met voetballer Rafael van der Vaart: 'Een liefhebbende moeder zijn voor Damian komt op de eerste plaats. Pas daarna komen de liefde en mijn carrière', verklaart Sylvie.

Meis is hoopvol gestemd dat ze binnenkort de ware ontmoet: 'Het leven loopt zoals het loopt, maar ik geloof er heilig in dat er ergens iemand voor mij rondloopt'.