×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvia Hoeks tekent bij grote agency in Hollywood

Sylvia Hoeks tekent bij grote agency in Hollywood
20.11.2018 -

De Nederlandse actrice Sylvia Hoeks heeft een contract gesloten met WME, een van de grootste agencies van Hollywood. Dat meldt de entertainmentsite Deadline.


Hoeks brak de afgelopen twee jaar in de VS door met grote bijrollen in het vervolg op Blade Runner en The Girl in the Spider’s Web, het nieuwe deel in de reeks Millennium-thrillers.

In Nederland was de Brabantse actrice eerder te zien in de series Overspel en Vuurzee en de films Tirza en Duska. Voor die laatste rol won ze elf jaar geleden een Gouden Kalf.

WME ontstond in 2009 uit een fusie van William Morris en de Endeavor Agency. Bij het bureau zijn grote sterren als Ben Affleck, Charlize Theron, Amy Adams, Tina Fey, Rihanna, Martin Scorsese en Gisele Bundchen aangesloten.