×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Stromae verwacht eerste kindje’

23.02.2018 -

Stromae en zijn vrouw Coralie Barbier verwachten in de zomer hun eerste kindje. Dat schrijft de Franse entertainmentsite Public. De Belgische zanger heeft het nieuws zelf nog niet bevestigd.


Stromae trouwde in 2015 in het diepste geheim met zíjn Coralie. Het stel liet 180 genodigden naar Mechelen komen, maar niemand wist wat de aanleiding was voor het feest. De zanger en zijn vrouw wilden hun huwelijk zo intiem mogelijk vieren en vroeg hun vrienden en familie dan ook om geen foto’s of video’s te delen op sociale media.

Inmiddels is het al een tijdje stil rondom de 32-jarige Paul Van Haver, zoals Stromae in het echt heet. Dat komt door suïcidale gedachten waarmee de zanger kampt, als gevolg van bijwerkingen van malariapillen. 'Ik heb gewoon verschrikkelijk slecht gereageerd op het malariamiddel Lariam en dat is heel eng', vertelde hij eerder daarover.

Zijn muzikale carrière staat door de ziekte op een laag pitje: 'Thuis maak ik nog muziek, maar ik heb geen zin om uit te gaan’, aldus de zanger. 'Momenteel staat mijn gezondheid op nummer één, daar wil ik me nu op focussen’. Of een kind dan zo gewenst is, daar kan je je vraagtekens bij zetten natuurlijk. Stromae is erg op zichzelf en daardoor is het maar de vraag of de zwangerschap van zijn vrouw bevestigd gaat worden.