×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Stevie Wonder voor de derde keer getrouwd’

20.07.2017 -

Stevie Wonder is afgelopen weekend getrouwd met de 25 jaar jongere Tomeeka Robyn Bracy. Foto's van de bruiloft in een hotel in Los Angeles lekten via een van de achtergrondzangeressen van de 67-jarige zanger uit.


Marqueta Pippens maakte meerdere foto's en video's van het huwelijk en plaatste ze op Instagram. "Had een geweldige tijd en het was een eer om deelgenoot te zijn van de trouwerij van Stevie Wonder", schreef de zangeres onder een fotocollage. "Alles was zo mooi, zoals de honderden vlinders die werden vrijgelaten tijdens de ceremonie", las een onderschrift.

Volgens de Britse krant The Sun traden er meerdere muzikanten op voor Wonder, zoals John Legend, Pharell Williams en Usher. De 67-jarige zanger zong zelf ook voor zin gasten. Hij wilde niet reageren op de berichten in de media over zijn huwelijksfeest.

In 2014 kreeg Wonder zijn tweede kind met Bracy, een dochtertje. De 25-voudig Grammywinnaar heeft nog zeven andere kinderen uit eerdere relaties en huwelijken.