×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterrenmanager geëerd

Sterrenmanager geëerd
1.11.2018 -

Jarenlang was Sidney Brandeis (50) een vertrouwde naam achter de schermen van de showbizz. Eerst als programmamaker van bijvoorbeeld het spraakmakende Brutale Meiden, en later als succesvol manager van grote sterren als Froukje de Both, Georgina Verbaan en de legendarische John Kraaijkamp senior. Vandaag wordt hij in zijn woonplaats Amsterdam op bijzondere wijze geëerd.


Enkele jaren geleden besloot Sidney het roer om te gooien. Hij had als artiestenmanager genoeg van de wereld van premières en tv studio's en besloot zijn dj carrière weer op te pakken. En dat werd nogal een succes. Onder de naam Dj Sidney Still draaide hij al snel op diverse grote feesten en festivals, en waren zijn eigen avonden in de populaire club Disco Dolly een groot succes. Tevens de locatie waar vroeger het bekende Dansen bij Jansen zat en waar Brandeis in de jaren '90 zijn carrière als dj was begonnen. En uit waardering heeft Disco Dolly onlangs besloten om de bovenzaal van de club naar Sidney Brandeis te vernoemen.
 
Sidney is zelf enorm trots. 'Ik ga weer terug naar huis' vertelde Brandeis destijds in een interview nadat hij uit de showbizz stapte. En ook nu nog heeft hij dat gevoel. 'Het is nog steeds een warm bad. Ik word iedere dag blij wakker en ga fluitend naar m'n werk. Dat de zaal nu naar mij vernoemd wordt is een grote eer, ik heb daar veel mooie momenten meegemaakt de afgelopen 25 jaar'.
 
Op donderdag 1 november wordt de Sidney Brandeis Zaal in Disco Dolly officieel onthuld met een feestje.