×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren vieren dierendag met schattige kiekjes

4.10.2017 -

Het is vandaag 4 oktober: dierendag! De dag waarop je je hond, kat, cavia, parkiet of wat voor dier je dan ook hebt, lekker in het zonnetje mag zetten. De sterren deelden massaal foto's en filmpjes van hun huisdieren. En dat levert wat zoetje plaatjes op...


Zo deelt Waylon een filmpje van zijn hond Chevy die lekker ligt te snurken. 'Fijne dierendag mafkees! Hou van je!,' schrijft de zanger bij de schattige video.

 

Fijne dierendag mafkees!! U!! #Chevy

Een bericht gedeeld door Waylon (@official_waylon_music) op

Coosje Smid deelt een aandoenlijke video waarin ze een liedje zingt voor haar hondje. 'Fijne dierendag boef. Dank dat je mijn vriendje bent,' schrijft de dochter van Ernst Daniël Smid bij de video.

 

Fijne dierendag boef. Dank dat je mijn vriendje bent. Turbo #dierendag #boevenkop #turbo #liefde

Een bericht gedeeld door Coosje Smid (@coosjesmid) op

Freek Vonk wijkt iets af van de 'standaard' huisdieren, zoals je misschien ook wel verwacht. Hij zet zijn enorme hagedis Johan in het zonnetje vandaag.

 

Dierendag!! Wie zet jij vandaag in het zonnetje?? Johan! #dierendag

Een bericht gedeeld door Dr. Freek Vonk (@freekvonk) op

Wendy van Dijk geniet op deze speciale dag lekker van haar nieuwe hondje Binkie. 'We houden van Binkie! En onze konijntjes… elke dag. Niet alleen vandaag,' schrijft de presentatrice bij een foto van haar met de puppy.

 

We Binkie! En onze konijntjes.. elke dag. Niet alleen vandaag. Hebben jullie huisdieren? #dierendag #

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Radio dj Coen Swijnenberg viert dierendag met zijn nieuwe liefde Ollie. 'Deze kleine rakker banjert inmiddels een paar dagen bij ons door het huis en heeft al de nodige avonturen meegemaakt. Hij doet het geweldig. Fijne eerste dierendag Ollie!,' schrijft de dj trots bij een aandoenlijke foto van de kleine pup.

Tim Douwsma plaatste een mooie foto van hem samen met zijn hond. 'Fijne dag vriend!,' schrijft de zanger bij het kiekje.

 

Fijne dag vriend! #dierendag

Een bericht gedeeld door Actor (@timdouwsma) op

En ook Danny Froger zet zijn 'vriend' lekker in het zonnetje vandaag.

 

#dierendag dus mijn vriend maar eens ff lekker extra in het zonnetje zetten

Een bericht gedeeld door Danny Froger (@dannyfroger) op