×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren staan stil bij dood Barbara Bush

18.04.2018 -

Verschillende Hollywoodsterren hebben op social media Barbara Bush een laatste eer bewezen. De voormalig First Lady stierf dinsdag op 92-jarige leeftijd.


Arnold Schwarzenegger deelde een foto van zichzelf met Barbara, de vrouw van George Bush senior. 'Mijn gedachten zijn bij president Bush en de hele familie, en bij iedereen op deze planeet die de mazzel had Barbara een vriend te noemen', schreef hij daarbij. 'Hoe verdrietig ik nu ook ben, ik kan haar stem horen op Camp David, die ons vertelt om ons geen zorgen om haar te maken en verder te gaan.'

'Barbara Bush heeft een geweldig leven geleid', schreef Ellen DeGeneres op Twitter. '' Ik stuur haar familie veel liefs.' Ook Barbra Streisand stuurde haar condoleances onder een foto waarop ze met Barbara en George H.W. Bush te zien is.

Patrick Dempsey deelde een kiekje van hem en de voormalig First Lady op de golfbaan. 'Het was een genoegen haar te ontmoeten', liet hij weten in het onderschrift. 'Mijn gedachten zijn bij de familie Bush. Ze was erg geliefd en zal ontzettend gemist worden.'

Barbara is dinsdag op 92-jarige leeftijd overleden. Ze was al langer ziek. Onlangs werd besloten om haar niet langer nog medisch te behandelen, maar te 'richten op palliatieve zorg'.

In januari werd Barbara samen met haar echtgenoot, oud-president George H. W. Bush, al opgenomen op de intensive care. Ze had toen last van vermoeidheid en hoesten. Daarna werd ze naar verluidt verzorgd in haar huis in Houston en wilde niet meer terug naar het ziekenhuis.