×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren balen flink van verlies Ajax

Sterren balen flink van verlies Ajax
8.05.2019 -

Ook BN'ers balen flink van het verlies van Ajax woensdagavond. Meerdere sterren uiten op social media hun frustraties nadat de Amsterdamse voetbalclub met 2-3 verloor van Tottenham Hotspur en hierdoor niet de finale van de Champions League wist te bereiken.


‘NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE’ , twittert Humberto Tan. Zijn voormalig RTL Late Night-collega Luuk Ikink is het hiermee eens. ‘Afschuwelijk’, vindt hij. ‘Ik vergeet steeds dat sprookjes eigenlijk altijd heel wreed zijn…’, twittert Leo Blokhuis. ‘Kapot. Gejinxt. Schaamte. Hulde mooie mannen’, schrijft Kasper van Kooten.

Coen Swijnenberg hoopt nu dat Duncan Laurence volgende week hoog scoort tijdens het Eurovisiesongfestival. ‘Alle ballen op het songfestival.’