×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stephen Fry herstellende van prostaatkanker

23.02.2018 -

Stephen Fry is begin januari geopereerd nadat er prostaatkanker bij hem was ontdekt. De Britse acteur en presentator vertelt in een vlog dat hij herstellende is en dat 'het allemaal vrij goed lijkt te gaan'.


'Het spijt me dat ik er niet eerder over heb gesproken', zegt de zestigjarige Fry. 'De afgelopen twee maanden ben ik een nogal ongewenst en onverwacht avontuur aangegaan'. Fry ging aanvankelijk naar de huisarts voor een griepprik, maar uit onderzoeken kwamen hoge PSA-waarden naar voren. Na een MRI-scan werden agressieve kankercellen gevonden: 'Ik kon het eerst niet geloven en bleef tegen mezelf zeggen: 'Ik heb kanker'. Tijdens de operatie is voor zover we weten, alles eruit gehaald'.

Fry vond het belangrijk om zijn verhaal te delen nadat allerlei geruchten de ronde deden: 'Voor nu voel ik me fit, gezond en gelukkig. Ik hoop dat ik nog een aantal jaar op deze planeet heb'.