×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stephanie Sigman speelt Estrella in Spectre

10.03.2015 -

De Mexicaanse actrice Stephanie Sigman, bekend van de Amerikaanse remake van de Scandinavische misdaadserie The Bridge, krijgt een rol in de nieuwe James Bondfilm Spectre. De producenten hebben dinsdag bekendgemaakt dat ze de mysterieuze rol van Estrella gaat spelen.


Het nieuws is op het officiële Twitteraccount van de film over de Britse spion 007 onthuld. De 24e Bondfilm wordt momenteel opgenomen en komt in november uit. Over het personage van Sigman is afgezien van haar naam nog niets bekend. Regisseur Sam Mendes liet tot nu toe weinig los over het verhaal; wel verklapte hij dat de film over de jeugd van Bond gaat.

De bad guy in de nieuwe 007-film wordt gespeeld door acteur Christoph Waltz. Daniel Craig prolongeert zijn rol als de iconische Britse geheim agent. Verder spelen onder anderen Monica Bellucci als Lucia Sciarra, Lea Seydoux als Madeline Swann, Ralph Fiennes als M en Naomie Harris als Moneypenny mee in de film.