×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Star Trek-koppel Adam Nimoy en Terry Farrell verloofd

20.08.2017 -

Star Trek-fans kunnen hun geluk niet op. Terry Farrell en Adam Nimoy gaan trouwen. De 53-jarige actrice, die Jadzia Dax speelde in de populaire serie Star Trek: Deep Space Nine, bevestigde haar verloving met de 61-jarige zoon van Star Trek-legende Leonard Nimoy op Twitter.


Op de vraag van een fan of het echt was dat ze zich hebben verloofd, reageerde Terry met een simpele 'Yep'. Fans gingen daarop los met allerlei Star Trek-grappen, zoals: 'De baby wordt 1/16 Vulcan', verwijzend naar de legendarische vertolking door Adams vader van Spock, die van het buitenaardse Vulcan-ras is.

Farrell en Nimoy maakten vorig jaar bekend dat ze samen zijn. Voor beiden wordt dit hun tweede huwelijk. Terry heeft een zoon uit haar vorige huwelijk. En ook Adam heeft kinderen: een zoon en een dochter.