×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stalker Taylor Swift had mes en masker op zak

18.04.2018 -

De man die zaterdag werd opgepakt bij de villa van Taylor Swift heeft een tijdelijk wapenverbod opgelegd gekregen. De 38-jarige Julius Sandrock zat nog in zijn proeftijd voor het verstoren van de openbare orde en het vuren van een wapen.


De man verklaarde volgens TMZ bij zijn arrestatie dat hij uit zijn thuisstaat Colorado naar Beverly Hills was gereden om Taylor te ontmoeten. De zangeres brengt echter het grootste deel van het jaar door in New York, en was ook nu niet aanwezig. Haar beveiligingspersoneel betrapte de man toen hij gemaskerd en met plastic handschoenen aan probeerde de villa binnen te komen.

De opgetrommelde politie trof in de auto van de man een mes, meer maskers, touw en munitie aan, waarop de man opgepakt werd. Hem wordt stalking ten laste gelegd.

Eerder deze maand werd er ook al een fan gearresteerd die de villa van Taylor binnen probeerde te komen. Deze man moest door de politie van een beveiligingsmuur verwijderd worden. Hij kreeg drie dagen cel en mag zich de komende drie jaar niet in de buurt van Taylor vertonen.