×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sportprogramma lijkt Humberto Tan ‘heerlijk’

16.06.2018 -

Humberto Tan zou in de toekomst best weer een sportprogramma willen maken. Dat vertelde de presentator die vorige week afscheid nam van RTL Late Night.


'Sport ligt me nog steeds na aan het hart, dus ik zal zeker in de toekomst wel iets met sport willen doen', zei Humberto, die in het verleden onder meer Studio Sport en Eredivisie Live presenteerde. 'Maar ik weet niet of ik dat nu meteen al zou willen doen', vertelde hij in de Omroep West-talkshow FRITS!.

Eigenlijk was Humberto van plan een paar maanden van de buis te verdwijnen. Hij is echter al druk bezig met de opnamen van Dance Dance Dance, dat dit najaar weer te zien is op RTL 4. 'Ik was van plan om tot januari 2019 niks te doen. Dan kan je al geen sport doen, omdat je dan het begin van het seizoen mist.'

Een sportprogramma lijkt Humberto 'heerlijk'. 'Het is niet voor niks dat Van Gaal ook is uitgenodigd in de laatste uitzending', zei Tan, die onder anderen trainer Louis van Gaal en dj Armin van Buuren in zijn allerlaatste RTL Late Night aan tafel had zitten. 'Omdat ik nog steeds veel met sport heb.'