×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sponsorloop Edwin Evers brengt 185.356 euro op

1.07.2018 -

De tweede editie van de Evers Staat Op Run heeft voorlopig 185.356 euro opgebracht. De opbrengst is bestemd voor de bouw van een Inspanningslab in het Spieren voor Spieren Kindercentrum in Utrecht.


Olympisch kampioen Sven Kramer gaf zondagmiddag het startschot van de sponsorloop in het Science Park in Amsterdam. Sven is ambassadeur van Spieren voor Spieren.

De afstand van de sponsorloop is 5.38 kilometer. Veel bekende Nederlanders trokken de hardloopschoenen aan, onder wie Edwin Evers zelf, Merel Westrik, Humberto Tan, Beau van Erven Dorens, Richard Kemper, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, Albert Verlinde en John de Wolf.

De sponsorloop in het Amsterdam Science Park is tot 15.00 uur live te volgen op Radio 538. Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de Evers Staat Op Run 129.560,80 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.