×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Speciaal streamingkanaal van Taylor Swift op komst

29.11.2016 -

Amerikaanse fans van Taylor Swift kunnen binnenkort 24 uur per dag naar beelden van de zangeres kijken. Kabelaar AT&T kondigde maandag het kanaal Taylor Swift NOW! aan, dat zoals de naam al doet vermoeden helemaal in het teken staat van Taylor.


Het kanaal gaat volgens Vulture onder meer niet eerder vertoonde concerten uitzenden, speciale evenementen, beelden van achter de schermen en 'glimpen van Taylors leven gedurende haar hele carrière.' Taylor is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de zender. Ze heeft een voice-over ingesproken bij een aantal video's en zal later meer unieke video's en programma's maken.

Op hetzelfde platform als Taylor, krijgt ook Reese Witherspoon een kanaal: Hello Sunshine. 'Mijn nieuwe bedrijf creëert verhalen rond vrouwen', schreef ze daar onlangs over op Instagram. 'We brengen je een beetje zonneschijn om je dag op te fleuren.'