Spanning stijgt in GTST

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ nadert het einde van het seizoen. Op vrijdag 5 juli is alweer de 220ste aflevering van dit jaar te zien, dé uitzending waar alle fans op hebben zitten wachten.

Rik en Nuran gaan trouwen. Maxime organiseert hiervoor een vrijgezellenfeest. Ze gaan een parachutesprong maken met een aantal vrienden. Voor de "grote" sprong gaat plaatsvinden, moet nog wel even een training worden doorstaan. Maar door onderlinge conflicten wordt de sfeer er nou niet bepaald beter op.

Wiet is nog steeds gefrustreerd op Noud omdat hij nog steeds Nina verkiest boven haar. Nina heeft overigens meer dan genoeg problemen waar ze niet weet uit te komen. De angst dat Mike haar dochter afneemt lijkt ook steeds dichterbij te komen. De laatste aflevering belooft er een te worden waar nog lang over gesproken zal worden. Hoe zal het gaan aflopen met Noud, Nina, Wiet , Bing, Aysen en Lorena op grote hoogte? En gaan Rick en Nuran wel echt trouwen?
Wat een (vrij)gezellige dag moet worden, verandert langzaam in een nachtmerrie wanneer de groep vrienden, die stuk voor stuk persoonlijke kwesties met elkaar hebben, afstevenen op een noodlottig ongeval…