×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spannende dag voor Bibian Mentel en haar gezin

Spannende dag voor Bibian Mentel en haar gezin
15.08.2019 -

Voor Bibian Mentel en haar gezin is het vandaag een enorm spannende dag. Tijdens een risicovolle operatie zal er bij de 46-jarige snowboardster een tumor verwijderd worden.


Haar man Edwin laat op Facebook weten: ‘We brengen Bibian om 07;15u richting de OK. Daarna wordt het 5uur duimendraaien en proberen om het doemscenario niet in mijn hoofd toe te laten. De specialisten gaan de tumor uit de C2 en C3 verwijderen en de titanium constructie van de C4 tm C7 gebruiken om ook de C3 en C2 vast te zetten.’

Wat het doemscenario is? Een dwarslaesie. ‘Een klein risico’s en dat mag dus ook echt niet gebeuren want dan is zelfs ademhalen niet meer mogelijk. Ik vertrouw op de specialisten, ik vertrouw op haar lichaam, ik vertrouw op onze liefde en kracht maar boven alles hoop ik dat mijn schatje het geluk mag krijgen dat alles goed gaat en ze nog weer wat tijd mag lenen om te genieten van het leven.’

Zelf liet Bibian eerder weten dat ze het gevoel heeft dat ’het kaartenhuis van binnenuit aan het instorten is’. Toch heeft ze de hoop nog niet opgegeven. ‘Ik wil leuke dingen doen, genieten. Iedere dag die je hebt, is er een’, liet ze onlangs weten aan RTL Boulevard. De uitzaaiingen die in juli bij haar zijn gevonden zitten boven in haar nek, tegen haar schedel aan. Daarnaast zijn er ook nog plekjes in haar longen en onderrug gevonden.