×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Songfestivalwinnaar Salvador Sobral op intensive care

23.09.2017 -

Salvador Sobral, de Portugese zanger die in mei het Eurovisie Songfestival won, ligt met serieuze hartproblemen in het ziekenhuis. Volgens Portugese media heeft de 27-jarige zanger een nieuw hart nodig en ligt hij in afwachting van een harttransplantatie op de intensive care.


Salvador zou aan de beademing liggen. Slechts een handjevol naasten mag de zanger bezoeken. Sinds woensdag ligt hij op de intensive care.

De Portugees, wiens hartproblemen tijdens het Songfestival in Oekraïne al duidelijk waren, gaf begin deze maand al aan dat het slechter met hem ging. Op 5 september plaatste Salvador een video op YouTube waarin hij uitlegde dat hij zijn carrière op een laag pitje moest zetten vanwege gezondheidsproblemen. Op 8 september stond hij voorlopig voor het laatst op het podium.