‘Snel tweede baby voor prins William en Kate’

Prins William en Kate verhuizen nog deze week naar hun nieuwe woning in Kensington Palace. De afgelopen twee jaar werd het paleis gerenoveerd. Binnen enkele dagen zouden ze hun intrek nemen in het appartement dat twintig kamers telt. Volgens een vriend wil het paar na de verhuizing zo snel mogelijk een broertje of zusje voor George. "Je moet niet vreemd opkijken als Kate binnen een jaar weer zwanger is."

De afgelopen twee weken brachten de hertog en hertogin van Cambridge met hun zoon George door op Balmoral, een kasteel in de Schotse Hooglanden dat door de koninklijke familie als zomerresidentie wordt gebruikt. Ze verbleven hier in het gezelschap van koningin Elizabeth, prins Philip, Charles en Camilla.

Nu de laatste hand wordt gelegd aan de werkzaamheden aan het paleis kan het paar in Londen aan het gezinsleven beginnen. Dat meldt Sunday Express. "Ze kunnen niet wachten", aldus een vriend. "Ze kijken er zo naar uit om hun woning helemaal naar hun zin te maken en zich daar te settelen."

Een woordvoerder van het paleis heeft aan Sunday Expess laten weten dat de verhuizing van William en Kate 'zeker nabij' is, maar kon niets zeggen over de exacte datum.